Wanda Nara'dan Barışma İması! Mauro Icardi Arjantin'e Mi Dönecek?

Galatasaraylı Mauro Icardi'nin Wanda Nara ile ayrılığı dünya çapında dikkat çekti. Nara, Arjantin'de katıldığı şov programında ilişkilerinin geleceğine dair açıklama yaptı. Artık Arjantin'de yaşayacağına dair sözleri, Galatasaray taraftarlarında 'Icardi Türkiye'den ayrılacak mı' sorusuna yol açtı.

 

Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara ile ayrılığı Türkiye kadar tüm dünyada magazin basınının ilgisini çekti. Katıldığı televizyon programında Wanda Nara, Arjantin'de yayınlanacak pasta programında sunuculuk yapacağını söyledi. Öte yandan Icardi ile ayrılık sorusunu yanıtlayan Wanda Nara, ilişkilerinin inişli çıkışlı olduğunu ifade ederek, yeniden bu ilişkiyi inşa etmek istedikleri itirafında bulundu.

 

"Gerçek şu ki; kavga etmeyi hiç sevmiyorum. Ne olursa olsun biz bir aileyiz. Beni ve onu bin kez daha bir arada göreceksiniz. Beni ararsa bulur" diyen Nara'nın bu sözleri tekrar bir araya gelebilecekleri şeklinde yorumlandı. Öte yandan "Arjantin'de yaşıyorum ve artık burada kalacağım. Burada yapacağımız harika bir proje daha var..." diyen Nara'nın bu sözleri, Galatasaray taraftarlarında "Barışacaklarsa Icari Arjantin'e mi dönecek?" endişesi yarattı.