Pelin Akil'den Mert Ramazan Demir'le Yaş Farkı Eleştirilerine Yanıt!

Yalı Çapkını kadrosuna Diyar karakteri ile dahil olup Mert Ramazan Demir ile kamera karşısına geçen Pelin Akil, sosyal medyada yapılan yaÅŸ farkı eleÅŸtirilerine cevap verdi. Pelin Akil, Yalı Çapkını hayranlarına "Bu kadar ciddiye almayın" sözleri ile seslendi.

 

Yalı Çapkını dizisi yeni sezonu ile yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Mert Ramazan Demir'in Yalı Çapkını'nda canlandırdığı Ferit karakterine partner olarak Pelin Akil'in hayat verdiÄŸi diyar karakteri getirildi. Ferit ile Seyran'ın boÅŸanıp farklı insanlarla yollarına devam ediyor olması ise Yalı Çapkını hayranları tarafından tepkiyle karşılandı

 

Pelin Akil'in canlandırdığı Diyar ile Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit karakteri arasındaki yaÅŸ farkı ise eleÅŸtiri yaÄŸmuruna tutuldu. Akil, eleÅŸtirilere cevap verdi. Akil, "Kötü bir ÅŸey deÄŸil. Zaten senaryoda da yaşı büyük ondan. Onu daha toparlayan düzene sokan bir hikayesi var. Sonra çok daha farklı ÅŸeyler olacak. Ä°zleyelim görelim hep beraber." dedi. Partneri Mert Ramazan Demir için de "Gayet tatlı, çok güzel, iletiÅŸime açık. Oyunculuk anlamında da birbirimize pas verdiÄŸimiz bir oyunculuk iliÅŸkimiz var." ifadelerini kullandı.