Ece Uslu'dan Doğum Günü Kutlaması! '49'a Tekme Atıp 50'ye Bastım!'

Siyah Kalp dizisinin çekimleri için Kapadokya'da olan Ece Uslu yeni yaşını kutladı. Ece Uslu'yu annesi ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

 

Show TV'de ekrana getirilen Siyah Kalp dizisinde başrol olarak izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Ece Uslu, setlere döndü. Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından söz ettiren Ece Uslu, 50 yaşına girdi. Siyah Kalp'te "Sumru" karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ece Uslu, çekimlerinin sürdüğü Kapadokya'da yeni yaşını kutladı.

 

ece uslu dan dogum gunu kutlamasi 50 ye bastim

 

Sosyal medya hesabından annesi, Nazan Uslu ve arkadaşlarının bulunduğu kalabalık bir grupla birlikte yeni yaşını kutladığı anların fotoğraflarını yayımlayan Uslu, şu ifadelere yer verdi: "Siyah Kalp' dizisi yoğunluğumuz sebebiyle maalesef bu postu şimdi paylaşabiliyorum. Bu sene 09.09.2024 tarihinde 49'a bir tekme atıp tam 50 yaşıma bastım. Ne mutlu bana. Beni arayan, gelen veya gelemeyen tüm sevdiklerime (Kapadokya'da yoğun bir tempo içinde olduğumuzdan dolayı) hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki hayatımdasınız! Hepinizi çok seviyorum."



Etiketler: