Ümitcan Uygun Annesinin İntihar Nedeninin Müge Anlı Olduğunu Söyledi!

Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olarak ifadesi alınan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun intihar etti. Gülay Uygun'un intiharı sonrası açıklamalarda bulunan Ümitcan Uygun ve babası Durak Uygun yaptıkları açıklamada Gülay Uygun'un ölüm nedeninin Müge Anlı olduğunu belirttiler. 

 

Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olarak ifadesi alınan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun intihar etti. Gülay Uygun'un intiharı sonrası açıklamalarda bulunan Ümitcan Uygun ve babası Durak Uygun yaptıkları açıklamada Gülay Uygun'un ölüm nedeninin Müge Anlı olduğunu belirttiler. 

 

Müge Anlı Suçludur! 

 

Annesinin ölümünün ardından kamera karşısına geçen Ümitcan Uygun "Benim annem şimdi orada yatıyor. Aleyna da orada yatıyor. Aleyna'nın anne babası cayır cayır ağlıyor. Kendi babası kızına tecavüz eden kansızın biridir. Bakın bunu kimse unutmasın. Kendi babası kızına tecavüz edip de televizyonda bağıran insandır. Şimdiye kadar hep sessiz kaldım. Avukatım bana ‘sessiz kalacağız’ dedi. Ama bu saatten sonra kimse susmayacak. Sizin yüzünüzden benim annem orada yatıyor. Bu ölümden de Müge Anlı ve yanında çalışıp da beni 24 saat arayanlar suçludur. ‘Oğlum buraya bağlan’ diyenlerdir. Bizzat hepsinden şikayetçiyim." ifadelerini kullanırken babası Durak Uygun ise "Benim eşim Müge Anlı’nın bir kelimesine kendinin öldürdü. Benim eşim yanına yazmış ‘benim ölüm nedenim Müge Anlı’dır’ demiş. Benim eşim o kadar gururlu ki dayanamadı. Onları Allah'a havale ediyorum" şeklinde konuştu. 

 

Babası Kendi Kızına Tecavüz Etmiştir! 

 

Açıklamalarına devam eden Durak Uygun Aleyna Çakır'ın ölümünün babası yüzünden olduğunu iddia ederken, babasının kızına tecavüz eden biri olduğunu iddia etti. Uygun açıklamalarının son kısmında ise  "Benim eşim Müge Anlı’nın bir kelimesine kendinin öldürdü. Benim eşim yanına yazmış ‘benim ölüm nedenim Müge Anlı’dır’ demiş. Benim eşim o kadar gururlu ki dayanamadı. Onları Allah'a havale ediyorum" ifadelerini kullandı. 

 

Müge Anlı'dan cevap gecikmedi! 

 

Müge Anlı konuyla ilgili açıklamalar yaparken Durak ve Ümitcan Uygun'un suçlamaları için "Anne intihar etmeyi düşünüyor ama ağzından maskesini bile çıkarmıyor. Elinde poşetler var ve ensesinden bir kurşunla intihar ediyor. Öncelikle aileye başsağlığı diliyorum. Konu annenin üzerinde değilken kadın dün ölüyor. Ben ve ailem tehdit ediliyor. Bununla ilgili belgeler var. Hep bir tehdit var. Bunun ardından yine suçlu ben oldum onların gözünde. Ben gazeteciyim ben kimseyi tanımam. Ben annenin adını ve fotoğrafını vermedim. Ben gazeteciyim ve tarafsızım. Keşke hanımefendi hayatta olsaydı ve oğluna ulaşmaya çalıştığımızda bizimle konuşsaydı. Ben hanımefendinin adını ve fotoğrafını vermedim. Devlete bıraktım. Biz bu işin peşini bırakmayacağız." ifadelerini kullandı. 

 

Sosyal Medyada Tepkiler Nasıl ? 

 

Gülay Uygun'un ölümü sonrası eşi Durak Uygun ve oğlu Ümitcan Uygun'un Gülay Uygun'un ölümünden Müge Anlı'yı suçlu bulmaları sosyal medyada tepkilere neden oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü yazar Feyza Altun "Aleyna gibi Gülay Uygun’un ölümü de şüphelidir. Ümitcan Uygun’un etrafındaki iki kadının da intihar etmesi (?!) ne ilginç!? Üstelik annesi bugün ifade verecekti. Ne anlatacaktı? Ne biliyordu? Müge Anlı’yı kadın katillerine yedirmeyiz." ifadelerini kullanırken, bir çok kullanıcı Müge Anlı'yı savundu. 

 

İşte detaylar,