Enes Batur'dan Karantina Açıklaması! Asla Terketmedim!

Youtube'da yayınladığı ilginç ve eğlenceli içeriklerle adından sık sık söz ettiren Türkiye'nin en büyük Youtube kanallarından birine sahip olan ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur, Twitter sayfasından yayınladığı videosunda karantina kurallarına uyduğunu ve asla bozmadığını söyledi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç ve eğlenceli içeriklerle adından sık sık söz ettiren Türkiye'nin en büyük Youtube kanallarından birine sahip olan ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur, Twitter sayfasından yayınladığı videosunda karantina kurallarına uyduğunu ve asla bozmadığını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni geçtiğimiz gün basında çıkan karantinadan kaçtı haberlerine yanıt verirken, karantinayı asla terketmediğini belirtti. 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Evde durduğum tüm sürenin kamera görüntülerini paylaşmaya hazırım. Hayat Eve Sığar uygulamasından sinyali takip edebilirsiniz. Karantinayı asla bozmadım" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. 

 

İşte o açıklama;