Eurovision'da Sertab Erener Rüzgarı! Herkes Dejavu Oldu!

Eurovision 2024 finali heyecanla beklenirken 21 yılın ardından Sertab Erener'in konuk şarkıcı olarak sahne alması herkesi gururlandırdı. 21 yıl sonra "Everyway That I Can" şarkısını yeniden aynı sahnede okuyan Sertab Erener performansıyla Eurovision 2024'ün en çok aratılan isimlerinden biri oldu.

 

Akşam'da yer alan habere göre; Eurovision 2024 finali heyecanla beklenirken 21 yılın ardından Sertab Erener'in konuk şarkıcı olarak sahne alması herkese dejavu yaşattı. Bu yıl İsveç'in Malmö şehrinde organize edilen Eurovision şarkı yarışması renkli ve eğlenceli sahne şovlarına ev sahipliği yapıyor. Ülkemize 2003 yılında "Everyway That I Can" şarkısıyla birincilik getiren Sertab Erener, 21 yıl sonra yeniden sahne aldı. Birçok ülkenin katıldığı, birbirinden renkli seslerin ve sahne şovlarının yer aldığı yarışmada Erener yarı final öncesi "Everyway That I Can"i seslendirdi. Erener'in performansını izlemek isteyenler Youtube ile Eurovision 2024 Sertab Erener izle şeklinde aratmaya başladı.

 

EUROVİSİON 2024 NE ZAMAN?

 

Eurovision yarı final canlı yayını 7 Mayıs tarihinde saat 21.00'de başladı. İkinci yarı final 9 Mayıs günü saat 21:00'de ve final ise 11 Mayıs saat 21:00'de düzenlenecek. Eurovision 2024, ülkemizde "Eurovision Song Contest" resmi YouTube hesabı üzerinden canlı yayında takip edilecek.