Tuzsuz Şampuan Nedir? Nasıl Kullanılır?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de saçtır. Güzelliğe önem veren kadınlar tuzsuz şampuan kullanıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği tuzsuz şampuan  sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu ürün nedir? Ne işe yarar? İşte cevabı haberimizde...

 

İçeriğinde sodyum lauril sülfat ve sodyum lauret sülfat bulundurmayan ürünler tuzsuz şampuandır. Tuzsuz şampuan, yıpranmış saçları onarma işlevine sahiptir ve saç tellerini besleyerek daha canlı bir yapıya kavuşturur.

 

Tuzsuz şampuan ne işe yarar?

 

Tuzsuz şampuan, içeriğinde sodyum lauril sülfat ve sodyum lauret sülfat bulundurmayan üründür. Yıpranmış saçları onarma işlevine sahip olan tuzsuz sülfatsız şampuan çeşitleri, saç tellerini besleyerek daha canlı bir yapıya kavuşturur.

 

Tuzsuz şampuan nasıl kullanılır?

 

Tuzsuz şampuan saç derisinin pH dengesini bozabilir. Bazı boyalı saçlarda boyanın yapısına uygun olmadığı için tuzsuz şampuan kullanılması tavsiye edilmez. Doğadaki tuz cilt temizliğinde önemli bir yere sahiptir. Tuzsuz şampuan saçları genellikle tuz içeren şampuanlar kadar iyi temizlemez.

 

Tuzsuz şampuan saça zarar verir mi?

 

Tuzsuz şampuanın zararlarının başında saç derisinin pH dengesini bozma riski geliyor. Aynı zamanda tuz içermeyen şampuan kullananlardan da, boyalı saçlar için uygun değildir.

 

Tuzsuz şampuan saça iyi gelir mi?

 

Tuzsuz şampuanlar; saçların kurumasını, doğal yapısını korumasını sağlamaktadır. Bunun yanında kurumalarına da engel olmaktadır. Boyalı saçların renginin daha uzun süreler korunmasına yardımcı olmaktadır. Tuzsuz şampuan yıpranmış saçların onarımına yardımcı olur.



Etiketler: