Hindistan Cevizli Şampuan Nedir? Nasıl Kullanılır?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de saçtır. Güzelliğe önem veren kadınlar hindistan cevizli şampuan kullanıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği hindistan cevizli şampuan  sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu ürün nedir? Ne işe yarar? İşte cevabı haberimizde...

 

Provitamin B5 ile saç ve saç köklerinize derinlemesine nüfuz ederek onarır ve kalınlaşmasına yardımcı olur. Formülündeki Hindistan cevizi özü ve doğal aktifler sayesinde saçlarınızı ağırlaştırmadan doğal nem dengesini korur, saç kırıklarını ve kopmaları önlemeye yardımcı olurken saçlarınıza parlaklık katar.

 

Hindistan cevizli şampuan ne işe yarar?

 

Hindistan Cevizi Özlü Şampuan, Hindistan özü ve bitki özleri içeren bitkisel bir şampuandır. Yıpranmış saçlar için etkili bir şampuandır. Saç derisinin temizlenmesine yardımcı olur ve saçları nemlendirir. Ayrıca saçlarda tarama ve fırçalama hasarını önlemeye de yardımcı olur.

 

Hindistan cevizli şampuan nasıl kullanılır?

 

Şampuan, silikon içermeyen özel formülü ile saçları derinlemesine temizleyerek eşsiz bir bakım sunar. Nemli saça ve saç derisine uygulayın. Masaj yaparak iyice durulayın.

 

Hindistan cevizli şampuan saça zarar verir mi?

 

Hindistan cevizi yağının saça bilinen herhangi bir zararı olduğu gözlemlenmemiştir. Fakat her madde gibi fazla kullanımından kaçınılması uygun olacaktır. Çok fazla kullanımı saçların daha erken ve çok fazla yağlanmasına sebep olabilir. Maske olarak uygulanılacaksa haftada 1 defa kullanımı uygun olacaktır.

 

Hindistan cevizli şampuan saça iyi gelir mi?

 

Doymuş yağ, demir ve K vitamini içeren bu yağ, saçların daha hızlı uzamasına yardımcı olan E vitamini barındırır. Saç derisini nemlendirdiği, saçları beslediği, kepek ve mantar gibi bakterileri öldürdüğü ve kan dolaşımını hızlandırdığı iddia edilir.

 

 


Etiketler: