Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e Sitem! 'Ayıp Ayıp!'

Aşkları magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya ile Mert Demir'in her hamlesi olay olmaya devam ediyor. Serenay Sarıkaya bu kez sevgilisi Mert Demir'e yaptığı yorumla gündeme geldi. İşte detaylar…

 

Şarkıcı Mert Demir'le (30) yaşadığı aşkla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren oyuncu Serenay Sarıkaya (32), kendisini bekleten sevgilisinin sosyal medya paylaşımına yorum yaptı. Son olarak 'Şahmaran' ve 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizilerinde boy gösteren Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor. İlişkileri tam gaz devam eden çiften Sarıkaya, sevgilisinin sosyal medya paylaşımına yaptığı yorumla dikkat çekti.

 

ROMANTİK POZLAR GÜNDEM OLMUŞTU

 

İlişkilerini gizli yaşamayı tercih eden ikili, geçtiğimiz haftalarda da sosyal medyadan aşk dolu pozlarını yayınlamıştı.Serenay Sarıkaya, kendisini kucağına alan sevgilisi ile pozunu sevenlerinin beğenisine sunmuştu. O fotoğraflara da beğeni yağmıştı.

 

"BEN SENİN İÇİN YAŞAMAYI GÖZE ALMIŞIM”

 

Her attıkları adım olay olan ikiliden Mert Demir, Instagram hesabından 'ben senin için yaşamayı göze almışım' notuyla yeni gönderisini yayınladı. Sarıkaya'nın altına yazdığı yorum dikkat çekti.

 

serenay sarikaya dan mert demir e ayip ayip

 

"SENİ BEKLİYORUM”

 

Serenay Sarıkaya da Demir'in yayınladığı gönderisine kayıtsız kalamadı. "Ayıp ayıp aşağıdayım seni bekliyorum… Ama yağmur başladı…" yorumuyla sitem etti.