Şarkıcı Sıla Şahin Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Åžarkıcı Sıla Åžahin kimdir? Sıla Åžahin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı Sıla Åžahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılıyor. Peki Sıla Åžahin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Åžarkıcı Sıla Åžahin kimdir? Sıla Åžahin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı Sıla Åžahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı Sıla Åžahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılıyor. Peki Sıla Åžahin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

sarkici sila sahin kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Sıla Şahin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Sıla Åžahin Kimdir? Sıla Åžahin, ÅŸarkıcıdır. Son yıllarda sosyal medyadan tanınmaktadır. Sıla Åžahin, 2003 senesinde EskiÅŸehir’de dünyaya gözlerini açmıştır. Ä°ÅŸleri sebebi ile bir süredir Ä°stanbul’da ikamet etmektedir. Herkes onu ÅŸarkıları ve videoları ile tanımaktadır. Fakat onun ilk tanınması Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli yarışmaya katıldıktan sonra olmuÅŸtur. Programda ÅŸarkı söylemiÅŸtir. Fakat yaşı çok küçük olduÄŸu için oylanmamıştır. Yarınlar, Sarıyorum Yine BaÅŸtan ve Mecazen isimli ÅŸarkıları ile çıkış yakaladı. Son olarak Bedo ile birlikte Dönüyorum Eve isimli bir ÅŸarkı çıkaran Åžahin, dinleyicilerinden tam not almıştır. Son zamanlarda popüler olmasının asıl sebebi ÅŸarkıları deÄŸil, çektiÄŸi bir videodur. Sefo‘nun seslendirdiÄŸi “Bilmem Mi?” isimli ÅŸarkıyı kendine has bir ÅŸekilde yorumladı. Videoyu izleyince sizde hatırlayacaksınız. BebeÄŸim hep seni düÅŸündüÄŸümden… Deli diyorlar, hani reçetem… Sırıtıyor ay, bana geceden… Ona el salladım, pencereden… Söyle tüm bunlar sence neden?” sözlerini söyleyerek çektiÄŸi video viral haline geldi. Pek çok videoya fon müziÄŸi olarak kullanıldı. PaylaÅŸtığı video 4 milyondan fazla izlenme aldı. Boyu 1.60 cm’dir.