Serenay Sarıkaya İle Mert Demir Aynı Eve Mi Çıkıyorlar?

Oyuncu Serenay Sarıkaya (32) ile şarkıcı Mert Demir'in (30) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Ünlü çift, dün akşam Hisarüstü'ndeki bir evden çıkarken objektiflere yakalandı.

 

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Mert Demir, geçtiğimiz günlerde Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne almıştı. Serenay Sarıkaya, ikinci Harbiye Açıkhava konserinde sevgilisini yalnız bırakmıştı.

 

"SERENAY HANIM HANIMCIK”

 

Oğlunu en ön sırada dinleyen anne Gülgün Demir, "İlk Harbiye konserinde Serenay Hanım yanımızdaydı. Birlikte izlemişsiniz. Bu akşam kendisi yok" sözlerine, "Evet, Serenay ile ilk tanışmam değil. Daha önce de bir araya defalarca geldik. Serenay çok tatlı, çok hanım hanımcık. Oğlumu mutlu ediyor, ben de mutluyum" açıklamasını yapmıştı.

 

Anne Demir, "Nasıl buluyorsunuz Serenay Hanım'ı? 'Oğlum bu kızı seviyorsan evlenin' dediniz mi?" sorusu üzerine, "İkisi birbiriyle mutlu, bana söz düşmez. Mert 18 yaşında bir çocuk değil, 30 yaşında kendi kararlarını verecek yaşta. Bana evliliği sormayın, onlar ikisi nasıl isterse öyle olur. Siz bu soruları bana değil, onlara sorun. Şu an gayet iyiler, birlikteler. Ben onaylıyorum, nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar" ifadelerini kullanmıştı. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, dün akşam Hisarüstü'ndeki bir evden çıkarken objektiflere yansıdı. Gazetecileri görünce şaşıran çift, "Bizi nasıl buldunuz?" diyerek güldü. Popüler müzisyen ile güzel oyuncunun, birlikte ev gezdikleri ve beraber bir eve taşınmayı düşündükleri iddia edildi.