Rüyada Avlandığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada avlandığını görmek ne anlama gelir? Rüyada avlandığını gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada avlandığını görmenin anlamı nedir? Avlandığını görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde... 

 

-Avlanmak toplu mal ve ganimettir. Av köpekleriyle avlanmak kişinin kendisi ve diğer insanlar için hayırdır. Dağ keçisi, tavşan, geyik vs. gibi yaban hayvanlarını avlamak mala, Evli kimsenin avlanması hileli kazanca, Bekarın avlanması evlenmeye, Balık avı meşru kazanca, Erkek ve hayvanı oğul, dişisi kız evladına, Çocuğun avlanması sanat ve ilime, Kendi avladığının yahut tutuğunun başkalarınınkinden fazla olduğunu görmek müjde ve hayra, Av, bu işi hayatında yapmayan kimse için bazen gaflete ve gafil insanlarla olmaya delalet eder.

-Gerek karada, gerek denizde avlandığını görmek, helal mal ve menfaate yorumlanır. Eti yenmez bir hayvan avladığını görmek haram mala işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada av avlanmak ganimete işaret eder. Öldürmeyi kastetmeksizin bir kuşa veya bir sığıra silah attığını gören kimse, bir kadına veya bir hizmetçiye iftira eder. Av köpekleriyle av avladığını gören kimse, emniyete erer ve şöhreti artar. Bir kimse rüyada av köpekleriyle ava çıktığını görse, bu rüya bütün insanlar hakkında hayır ve onun yapacağı bir iş ve harekete işaret eder.

-Av köpeklerinin avdan döndüğünü görse, korkunun gitmesine, işsiz ve güçsüz oturmaya işaret eder. Av köpeklerinin şehire girdiğini görse, işsiz kalmaya işaret eder. Denizde bir aletle taze tatlı balık avladığını görse, helal kazanca sebep olacak şeye, çalışmaya ve helal olan rızkı istemeye işaret eder. Rüyada av avlamak, gaflete ve işinde dikkatsiz olmaya işaret eder. Bazı tabirciler bir avın peşine düşüp giden kimse, gafil olur, dediler. Bazen de rüya da av avlamak gafil kimseler ile beraber nefsani arzulara uymaya işaret eder.

-Rüyada av avladığını görmek, ganimete ve mala delâlet eder. Yine rüyasında geyik, dağkeçisi, tavşan ve yabanî merkep gören kişi, hiç ummadığı yerden mal ve ganimete erişir.

-Bir kadının rüyada av avladığını görmesi, babasının veya koçanının malını korumaya işarettir. Hizmetçinin av avlanması, efendisinin malından yiyeceği şeye işarettir.

-Küçük çocuğun böyle bir rüya görmesi, ilim ve sanat öğrenmesi, babasının mirasına konması ve menfaate kavuşması ile tabir olunur.

-Avınızı yakalayamadığınız gördüyseniz, imkansızı elde etmek için mücadele vermeniz gerekecek. Yakaladığınızı görmek, bu başarıyı ve mutluluğu elde edeceksiniz demektir. Balık avlamak, kadınlara karşı kötülük yapmaya, köpeklerle ava gitmek, itibar görmeye ve rahata, avcı görmek, kadınlara olan düşkünlüğe, avda yaralanmak, kötü bir haber alınacağına işarettir. Köpeği Rüyada av köpeği görmek, teşebbüs edilecek olan işin kısa sürede gerçekleşeceğine ve mutluluğa işarettir.

-Rüyada avınızı yakalıyorsanız, imkansızı elde etmek için mücadele vermeniz gerekecek. Eğer yakalayamıyorsanız, başarıyı ve mutluluğu elde edeceksiniz demektir.

-Rüyasında avlandığını gören kimse beklemediği olaylarla karşılaşarak bocalar. Ama bu avladığı şeye göre de yorumlanabilir.

-Avınızı yakalayamadığınız gördüyseniz, imkansızı elde etmek için mücadele vermeniz gerekecek. Yakaladığınızı görmek, bu başarıyı ve mutluluğu elde edeceksiniz demektir.

-Balık avlamak, kadınlara karşı kötülük yapmaya, köpeklerle ava gitmek, itibar görmeye ve rahata, avcı görmek, kadınlara olan düşkünlüğe, avda yaralanmak, kötü bir haber alınacağına işarettir.

 


Etiketler: