Rüyada Avize Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada avize görmek ne anlama gelir? Rüyada avize gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada avize görmenin anlamı nedir? Avize görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde... 

 

-Rüyada avize görmek kadına ve onunla gelen mutluluğa delalet eder. Tozlu ve ampulleri sönük avize ev huzursuzluğuna, Kristalleri kırık ya da eksik avize mala gelecek zarara, Avizenin küçük kristalleri çocuğa delalet eder.

-Rüyasında pırıl pırıl bir avize gören kimse sıkıntılarından sıyrılarak rahata kavuşacaktır. Ama avize yanmıyorsa bu zaman alacak anlamına gelir. Avize birden yanarsa ani bir sevinç olacaktır.

-Rüyasında avize veya abajur görmek, hayırlı ve sonunda bol kazanç getirecek bir ise gireceğine delalet eder. Eğer avizedeki lambalar yanıyorsa bu isin çok yakında meydana geleceğine; yanmıyorsa, zamana ihtiyaç bulunduğuna yorumlanır. Rüyasında bir avize satın aldığını gören, yeni bir ise atılır ve ondan büyük menfaat elde eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada avize görüp de lambalarını yakmak, is hayatında yükselmeğe, para sıkıntısından kurtulmağa işaret eder. Avizenin lambalarını söndürmek ise, rüya sahibinin isinin durgunlaşmasına işaret eder. Rüyada avizeyi kırmak, ölüm haberi almaya işarettir.

-Yanan avize görmek: iş hayatında başarıya işarettir.

-Avizenin kendi kendine sönmesi: Hastanın ölmesi, zenginlerin mal kaybetmesine işarettir.

-Avize söndürmek: Yanlışlıklar yüzünden saygınlığını yitirmek anlamına gelir.

-Avize yakmak: Sıkıntıların ve dertlerin geçmesine işarettir.

-Avizenin kırılması: Birinin ölümü işaretidir.

-Rüyada yanar halde avize görmek veya avize yakmak, hayra alâmettir.

-Avizenin kendi kendine söndüğünü görmek, ecelin yaklaştığının işaretidir.

-Avize satın aldığını görmek, yeni bir işe atılmaya ve o işten temin edeceği menfaate delâlet eder.

 


Etiketler: