Aydan Şener'den Dikkat Çeken Açıklama! 'Hayatımda Kimseyi İstemiyorum!'

Aydan Şener verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Uzun bir süredir yalnız olan Aydan Şener, "Hayatımda kimseyi istemiyorum" sözleri ile dikkatleri üzerine çekti.

 

Son olarak Üç Kız Kardeş dizisinde rol almış olan usta oyuncu Aydan Şener Habertürk'e özel açıklamalarda bulundu. Aydan Şener, kendisine yöneltilen "Aydan Hanım öylesine güzel bir kadın ama neden yalnız?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

 

Şener, şu ifadeleri kullandı:

 

"Yaklaşık 10 senedir sürekli bir ilişkim yok. Birkaç denemelerim oldu fakat yalnızlığımı daha çok sevdiğimi fark ettim. Yalnızlık derken, evdeki yalnızlığımı da hayatta yalnız olmayı da daha çok seviyorum. Özgürlüğüme çok düşkünüm, belki ondandır. Bilmiyorum, rahata alıştım. Hayatımda kimseyi istemiyorum. Benim gibi böyle düşünen birkaç sanatçıya daha denk geldim. Biz neden böyle oluyoruz acaba? Bir kuzenim de bana; "Ünlüler, belli bir yaştan sonra neden yalnızlığı tercih ediyor?" gibi bir soru yöneltti. Ben de durdum, bir düşündüm, baktığın zaman uzun süreli birlikteliği hâlâ sürdüren insan sayısı hakikaten çok azaldı. Neticede seçim bu yönlü oluyor. Yanlış seçimler mi yapıyoruz? Bilemiyorum. Ben kendi adıma hiç öyle düşünmüyorum. Yaşanmış her şeyin arkasındayım, hepsine de saygı duyarım. Değerimizi mi bilmiyoruz ya da birlikte olduğumuz insana o şöhreti ve o gücü hissettirmemek adına daha mı olduğumuzdan farklı davranıyoruz? Bilemiyorum. Böyle çok mutluyum, hiçbir sıkıntım yok. Tabii hiçbir şey için büyük konuşmam, olmayacak diye bir şey yok. 10 sene böyle tercih etmiş olabilirim ama bundan sonra olmayacak diye de bir şey yok. Çok güvenebileceğim, her anımda güvenebileceğim hem başımı omzuna koyduğumda güvenebileceğim hem de arkamı döndüğümde kaşı gözü oynamayacak anlamda güveneceğim, düzgün, doymuş, durmuş, oturmuş, benimle aynı beklentileri olan birisi olursa tabii ki olur. Neden olmasın?"



Etiketler: