Özlem Sarıkaya Yurt Kimdir? Nerelidir? Neden Öldü? Kaç Yaşındaydı?

Özlem Sarıkaya Yurt kimdir? Sosyal medyada ölüm haberi ile gündemde olan ünlü spiker Özlem Sarıkaya Yurt ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Özlem Sarıkaya kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Neden öldü? Cevaplar haberimizde..

 

Özlem Sarıkaya Yurt kimdir? Sosyal medyada ölüm haberi ile gündemde olan ünlü spiker Özlem Sarıkaya Yurt ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Özlem Sarıkaya Yurt kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Neden öldü? Cevaplar haberimizde..

 

ozlem sarikaya kimdir nerelidir kac yasindadir neden oldu

 

Özlem Sarıkaya Yurt kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Neden öldü? 

 

Özlem Sarıkaya Yurt kimdir? Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından 2019 yılında 'en iyi sabah haberi sunucusu' seçilen NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 39 yaşında vefat etti.Bir müddettir göğüs kanseriyle mücadele eden Yurt, 2013 yılında anne olmuştu. Konu ile alakalı sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan gazeteci Fuat Kozluklu, "Meslektaşım, NTV spikeri Özlem Sarıkaya, kanserle mucadelesini maalesef kaybetti. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah" dedi. Özlem Sarıkaya, 21 Mart 1983'te İstanbul'da doğdu.Eğitimini İstanbul'da tamamlayan isim, İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü birincilikle bitirdi.İlk olarak Habertürk'te ekranlara merhaba diyen isim, 4 yıllık macerasının ardından 2010 yılında NTV'ye transfer olmuştu. 39 yaşındaki Yurt, meme kanseriyle mücadele ediyordu. Ünlü ekran yüzü 2013 yılında anne olmuştu.