Oasis Konser Biletleri Satışa Çıktı! Karaborsada Rekor Ücret! Tam 12 Bin Euro!

2025’te sahnelere döneceğini açıklan İngiliz rock grubu Oasis konserlerinin biletlerinin karaborsaya düşmesine karşı uyardı. Ama faydasız: Ön satışla alınan biletler daha şimdiden binlerce Pount fiyatla karaborsada satılıyor.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Tarihi kesinleşmiş konserlerin biletlerinin resmi satışı 31 Ağustos Cumartesi sabahı İngiltere ve İrlanda’da başladı.

 

Grup, “Ancak ön satışla elde edilmiş biletlerin 30 Ağuston Cuma günü ikinci elde satışa çıkarıldığını tespit ettik. Lütfen sözkonusu biletlere üstündeki fiyattan fazlasını ödemeyin. Karaborsda satılan biletler organizatörler tarafından iptal edilecek” açıklaması yaptı.

 

Biletler “Ticketmaster”, “GigsAndToura” ve “See Tickets” internet siteleri aracılığıyla satılıyor ama ikinci el bilet satılan sitelerde de görülüyor. Hem de binlerce Pound fiyatla.

 

Örneğin, grubun Wembley Stadı’ndaki konserinin biletler “Viagogo” adlı sitede 5 bin 909 Pound (7 bin 102 Euro) fiyatla satışta. “StubHub” adlı site ise bilete 10 bin 578 Pound (12 bin Euro’nun üstünde) fiyat koydu.

 

Düşman kardeşler Liam ve Noel Gallagher tarafından kurulan Oasis grubunun gelecek yıl Wembley stadında verecekleri konserin resmi bilet fiyatı 74,25 Pound (87 Euro) ile 506,25 Pound (600 Euro) arasında değişiyor.

 

Oasis grubunun koner turnesi 4 Temmuz 2025’te Cardiff’te başlayacak, iki kardeşin doduğu Manchester, ardından da Londra ile devam edecek.



Etiketler: