Marul Kafa Mehmet Yıldırım Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Marul kafa Mehmet Yıldırım kimdir? Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mehmet Yıldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Mehmet Yıldırım kimdir? Marulkafa kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.

 

Marul kafa Mehmet Yıldırım kimdir? Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mehmet Yıldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mehmet Yıldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Mehmet Yıldırım kimdir? Marulkafa kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.

 

marul kafa mehmet yildirim kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Mehmet Yıldırım kimdir? Marulkafa kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Marul Kafa adıyla bilinen Mehmet Yıldırım 13 Mayıs 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. Antalya'da yaşamaktadır. Şiveli konuşarak ailesiyle çektiği komik videolar ile tanınmıştır. Instagram hesabını marulkafa olarak kullanmakta. Üniversite mezunu olan Mehmet Yıldırım, Antalyasporludur. Babasının adı, İsmail annesinin adı ise Havva’dır. Kahverengi saçları ve gözleri vardır. Instagram hesabını marulkafa olarak kullanmaktadır. Mehmet Yıldırım ilk videosunu Scorp uygulamasında babası ile birlikte çekmiştir. Mehmet Yıldırım 70 kg ağırlığında ve 1.77 cm boyundadır. Burcu boğadır. Marul Kafa Süleyman Demirel Üniversitesinde  Bilgisayar Programlama bölümünden mezun olmuştur. 2 yıllık okulu 4.5 yılda bitirmiştir. Marul Kafa'nın babası İsmail Yıldırım'dır. Çiftçilik ile uğraşmaktadır.