Laura Lynch Hayatını 64 Yaşında Kaybetti!

The Dixie Chicks adlı müzik grubuyla tanınan müzisyen Laura Lynch geçirdiği trafik kazası sonrası 64 yaşında hayatını kaybetti. 

 

The Dixie Chicks adlı müzik grubuyla tanınan müzisyen Laura Lynch geçirdiği trafik kazası sonrası 64 yaşında hayatını kaybetti. Kurucusu olduğu The Dixie Chicks adlı müzik grubuyla tanınan müzisyen Laura Lynch, 64 yaşında hayatını kaybetti. Laura Lynch'in trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

Akşam'da yer alan habere göre; The Dixie Chicks adlı ABD'li müzik grubunu Robin Lynn Macy, Martie Erwin ve Emily Erwin ile birlikte kuran Laura Lynch'in yaşamını yitirdi. 64 yaşında olan Laura Lynch'in trafik kazası geçirdiği, kazada karşıdan gelen bir otomobille kafa kafaya çarptığı öğrenildi. Laura Lynch hayatını kaybederken, diğer otomobilin sürücüsünün ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 1995 yılında gruptan ayrılan Lynch, kurucusu olduğu grupta hem bas çalıyordu hem de vokalleri üstleniyordu. Lynch, o dönem çok bunaldığını ve sağlık sorunları yaşadığını belirtti. Ünlü müzisyen, gruptan ayrıldıktan sonra çok mutlu olduğunu dile getirmişti.