Kuruluş Osman Kornelya Cornelia Melis Gürhan Kimdir?

Kuruluş Osman Kornelya Cornelia Melis Gürhan kimdir? Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da Kornelya Cornelia karakterini canlandıran ünlü oyuncu Melis Gürhan hakkındaki bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Melis Gürhan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Kuruluş Osman Kornelya Cornelia Melis Gürhan kimdir? Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da Kornelya karakterini canlandıran ünlü oyuncu Melis Gürhan hakkındaki bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Melis Gürhan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

kurulus osman cornelia kornelya melis gurhan kimdir

 

Kuruluş Osman Kornelya Cornelia Melis Gürhan kimdir?

 

30 Temmuz 1994 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Dizilerde oynamaya 2012 yılında Dila Hanım dizisinde rol alarak başladı. 2018-2019'da Avlu dizisinde Özge, 2020 yılında Duygu karakterini canlandırdı. 30 Temmuz 1994 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Melis Gürhan, lise eğitimini doğduğu şehirde tamamladıktan sonra lisans eğitimi için Antalya’ya gitmiş ve burada Melis Gürhan Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü’nü başarıyla bitirmiştir. Mezun olduktan sonra çeşitli tiyatro oyunlarında ve kısa filmlerde rol alan Gürhan, ilk oyunculuk deneyimini ise Dila Hanım adlı dizide yaşamıştır. Melis Gürhan, bu dizide Azime rolünde oynamıştır. Daha sonra Avlu isimli dizide Özge karakterini canlandıran Melis Gürhan, son olarak ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor adlı dizide Duygu rolünde oynamıştır. Başarılı oyuncu Melis Gürhan 1.68 cm boyundadır ve 50 kilodur. Ayrıca Aslan burcudur.