Kızılcık Şerbeti Dizisinin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Sete çıkmaya başlayan birçok dizinin yeni sezon tarihleri belli oldu. Peki hangi dizi ne zaman ekrana yeni bölümleriyle merhaba diyecek?

 

Kızılcık Şerbeti dizisi üçüncü sezonuyla ekranda yer almaya hazırlanıyor. Merak ettiren bir sonla sezonunu tamamlayan Kızılcık Şerbeti'nde, yeni sezonda seyirciyi neler bekliyor? Aslında bu soru sadece Kızılcık Şerbeti için değil, tüm diziler için geçerli. Sete çıkmaya başlayan birçok dizinin yeni sezon tarihleri belli oldu. Peki hangi dizi ne zaman ekrana yeni bölümleriyle merhaba diyecek?

 

Sezonun en merak edilen işi; partnerleri arasındaki yaş farkıyla dikkati çeken Bir Gece Masalı dizisi. Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in başrolü oldukları dizi, 3 Eylül Salı akşamı başlayacak. Ertan Saban'la Damla Sönmez'i başrolde buluşturan Kötü Kan dizisiyse 6 Eylül Cuma akşamı seyircisiyle buluşacak. Yeni sezonuna merhaba diyen Gönül Dağı ile Yabani, 7 Eylül'de başlayacaklar. Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını ve Kara Ağaç Destanı ise 13 Eylül'de sezon açılışını yapacaklar.