Hotellerde Unutulan Eşyalar Duyanları Şoke Etti! İşte Yok Artık Dedirten O Eşyalar!

Lüks eşyalar, saçma sapan cisimler, kimsenin aklına gelmeyecek hayvanlar…

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Herkes müşterilerin otel odalarında diş fırçasını unuttuklarını düşünebilir ama gerçek pek de öyle değil. Otel müşterileri stres ve uçağa yetişme derdiyle, kişisel eşyalarının bir bölümünü odalarında unutabiliyorlar. Diş fırçasını unutmak, yorganın altında çorap bırakmak ne ilginç, ne de ciddi bir sorun. Ancak bazı otel müşterileri bu basit unutkanlıkların çok ötesine geçiyorlar. Hatta bazıları kimsenin aklına gelmeyecek eşyalar bırakarak çekip gidiyorlar.

 

“Hotels.com” sitesinin yaptırdığı “Otellerde unutulanlar” konusunda bir araştırma çok ilginç sonuçlar verdi. İşte birkaç örnek…

 

Odada unutulan veya bırakılan eşyaların başında şarj aletleri ve bataryalar geliyor. Onları kirli çamaşırlar, adaptörler, makyaj ürünleri, iç çamaşırları izliyor. Buraya kadar normal… Ya ilginçleri? Araştırmaya katılan otellerin yüzde 10’u odalarda takma diş bulduklarını bildirdiler. İnsan dişsiz otelden nasıl ayrılır? Akıl alacak gibi değil!

 

“Hotels. Com” otel odalarında unutulan en tuhaf 10 eşyanın listesini de açıkladı. Şöyle.

 

Zengin bir müşteri 6,1 milyon dolar değerinde bir Rolex unuttu.

 

“Hermes”in en sevilen ürünlerinden “Birkin” çanta da bırakılanlar arasında. Fiyatı belirtilmedi ama 5 bin ile 330 bin Euro arasında değişiyor.

 

Sonra değerli taşlarla süslü bir nişan yüzüğü de otelde kaldı.

 

Bir başka otelde bir odada elektrikli süpürge bulundu. Ancak otelin temizlik ekibine ait değildi. Bulunan diğer kap-kacak arasında bir pilav pişirme tenceresi ile bir rondayı da sayalım.

 

Gelelim bırakılan hayvanlara…

 

Bir civciv, bir kertenkele en ilginçler. Sahipleri bulunup teslim edildi.

 

Daha ilginç unutulanlar da var. Örneğin biri, ayaklarındaki alçıları bırakıp giiti. İhtiyacı mı kalmamıştı, yoksa sigortadan para koparmak için bacaklarına çakma alçılar mı yaptırmıştı? Bilinmiyor.

 

Peki, odada otomobil lastiği bırakıp gidene ne demeli? Pes!