Görücü Usulü Evlilik Konusu Deniz Akkaya İle Sevda Türküsev'İ Birbirine Soktu!

Magazin gündemine son dönemde damga vuran yayınlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV kanalı Uçankuş TV'de yayınlanan Canlı Masa programında Deniz Akkaya ile Sevda Türküsev görücü usulü evlilik konusu yüzünden birbirlerine girdiler. 

 

Magazin gündemine son dönemde damga vuran yayınlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV kanalı Uçankuş TV'de yayınlanan Canlı Masa programında Deniz Akkaya ile Sevda Türküsev görücü usulü evlilik konusu yüzünden birbirlerine girdiler. Son dönemdeki haberleriyle gündem belirleyen ünlü TV kanalı Uçankuş TV'de yayınlanan Canlı Masa programında Deniz Akkaya ile Sevda Türküsev görücü usulü evlilik konusu yüzünden birbirlerine girdiler. 

 

Sevda Turkusev Deniz Akkaya

 

Yazıklar olsun kız çocuklarını mahveden zihniyet sizsiniz! 

 

Canlı Masa isimli programda kadına şiddet ve görücü usulü evlilik konuları tartışılırken Sevda Türküsev'in görücü usulü evlilik konusunda söylediği "Görücü usulü evlilik bitti ve serbest yaşama başlandı. Bununla da kadına şiddet ve cinayet arttı. Ten uyumu diye bir saçmalık yok." sözleri üzerine çılgına dönen Akkaya Türküsev'e ateş püskürürken "İnsanlar birbirini tanıyacak, flört edecekler. Tabi ki de iki kişi birbirine uyumlu mu diye birbirine bakacak. Benim anam babam benim gideceğim adamın huyuna değil malına bakar. Ben böyle bir şey kabul edemiyorum. Sizin eskiden böyle bir şey yok demeniz çok trajikomik. Görücü usulü evlenmek kadar kötü bir şeyi nasıl desteklersiniz? Görücü usulü gibi bir avamlığı ben destekleyemem. Senin dediğin görücü usulünde kadına fikri sorulmuyor. Bu adamla ben evleneceğim, ben yatağa gireceğim, ben çocuk yapacağım buna niye anam babam karar veriyor? Yazıklar olsun, kız çocuklarını mahveden zihniyetler sizsiniz işte." ifadeleriyle yanıt verdi. 

 

Sevda Turkusev Deniz Akkaya 2

 

Toplumun örfünü adetini saygılı olmalı! 

 

Program sonrası Türküsev Twitter sayfası üzerinden açıklama yaparken Akkaya'nın kendisi hakkındaki sözleri için "Görücü Usulünün Ne anlama geldiğini bilmeden bunu zoraki evlilikle aynı kefeye koyup bu toplumun en önemli değerlerinden birine laf söyletmemek benim insanlık görevimdir. Herkes istediği hayatı yaşar, Toplumun örfünü adetini saygılı olmalı. Konu bu! " ifadeleriyle kendisini savundu.