Burak Yörük Elif Aksu İle Yeniden Birlikte!

Baraj dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Yörük, sosyal medya fenomeni sevgilisi Sibil Çetinkaya'dan ayrıldıktan sonra eski sevgilisi manken Elif Aksu ile yeniden bir araya geldi. 

 

Baraj dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Yörük, sosyal medya fenomeni sevgilisi Sibil Çetinkaya'dan ayrıldıktan sonra eski sevgilisi manken Elif Aksu ile yeniden bir araya geldi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burak Yörük, sosyal medya fenomeni sevgilisi Sibil Çetinkaya'dan ayrıldıktan sonra eski sevgilisi manken Elif Aksu ile yeniden bir araya geldi. 

 

Bir dönem aşk yaşayan ünlü oyuncu Burak Yörük ile Avusturya'da yaşayan Türk manken Elif Aksu iddiaya göre önceki gün bir mekanda birlikte görülürken, samimi bir şekilde eğlendiler ve yeniden aşk yaşamaya başladılar. Bilindiği gibi Burak Yörük bir sürede birlikte olduğu sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya ile geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı. İkiliden konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.