Ece Dinç Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Ece Dinç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ece Dinç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Ece Dinç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu ne? Cevaplar haberimizde..

 

Ece Dinç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ece Dinç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ece Dinç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Ece Dinç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu ne? Cevaplar haberimizde..

 

ece dinc kimdir nerelidir evli mi

 

Ece Dinç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu ne?

 

Ece Dinç kimdir? Ece Dinç 29 yaşındadır. Ece Dinç’in boyu yaklaşık olarak 1.60’tır. Ece Dinç’in boyu yaklaşık olarak 1.60’tır. Burcu başaktır. Ece Dinç’in aslen İstanbul Üsküdar doğumludur. Hala İstanbul’da ikamet ettiği ve evli olduğu bilinmektedir. Ece Dinç’in anne tarafı Bulgar, baba tarafı ise Boşnak göçmenidir. Babası Deniz Kuvvetlerinden emekli kurmay yarbaydır. Ece Dinç’in kardeşi yoktur, tek çocuktur. Fakat teyzesini ablası gibi gördüğü için tek çocuk gibi hissetmemektedir. Ece Dinç’in 2 tane kedisi vardır.  Birinin adı İbi diğerinin adı Lisi’dir. Ece Dinç’in saç rengi kumraldır. Saç uçlarına doğru açıcı uygulaması sebebi ile sarı gibi görünmektedir. Ece Dinç’in göz rengi yeşildir. Ece Dinç Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret mezunudur. Ece Dinç Ahmet Birinci ile evlidir. Ece Dinç şık bir mekanda uzun zamandır sevgilisi olan Ahmet Birinci ile evlenmiştir. Ece Dinç en çok Güney Kore ve Japonya’yı merak etmektedir.



Etiketler: