Dilan Polat Hakkındaki İddialara Ve Kötü Yorumlara Ateş Püskürdü! Milyon Taneniz Gelse Sindiremezsiniz!

Sosyal medyada gün içinde hakkında tetikçi tutup adam vurdurttuğu iddiasını ortaya ortan Seyhan Soylu ve Banu Parlak'ın ardından sosyal medya sayfasından açıklamada bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat sert şekilde hakkında yazılıp çizilenlere tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada gün içinde hakkında tetikçi tutup adam vurdurttuğu iddiasını ortaya ortan Seyhan Soylu ve Banu Parlak'ın ardından sosyal medya sayfasından açıklamada bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat sert şekilde hakkında yazılıp çizilenlere tepki gösterdi. 

 

dilan polat kendisi hakkindaki olumsuz yorumlara ve iddialara ates puskurdu

 

Sizin gibi milyon taneniz gelse beni sindiremezsiniz!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine olumsuz mesaj atan kullanıcılara yönelik ifadeler kullanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat şu ifadeleri kullandı: 

 

"Arkadaşlar bu arada birşey söylemek istiyorum. Bir yerde okudum biri şöyle yazmış. 'Aa ne güzel ağlattık seni. Paraları yerken güzeldi' demiş. Kendi paramı yiyiyorum. Yüzüne tükürsem daha fazlasını yapamazdın diye yazmış. Bak sana böyle yapıcam. (Tükürüyor). Daha çok yapıcam. Altın tozlu kahvemi içerek yapıcam. Beni sindirebileceğini mi düşünüyorsun? Ben duygularımı tercüme ederek yaparım iyi insanlara yaparım bunu. Sizin gibilere değil. Siz izleyip izleyip ezileceksiniz. Allah beni seviyor. Siz sevilmiyorsunuz. Beni de binlerce insan seviyor milyonlar seviyor. Bu böyle. Dilan Polat yaz yürü. İzleniyor, dinleniyor. İstediğimizi yazalım. Ne güzel ya! Bi saf değil ha bu halk! Sizin gördüğünüz gibi robotik değil. İnsanların beyni var anlıyorlar. Bak puhh (Tükürüyor) kötü insanlara tamam. Daha da fazlası var. Ne sandı aceba bak tükürükleri gözyaşına döndü! Puh (Tükürüyor) Bak gördünmü kötü insan hep bu! İyilere bu (Kalp yapıyor) aşko! Sen anlamazsın. Sen değil senin gibi bir milyon taneniz gelse beni sindiremezsiniz. Ben güçlü bir karakterim. Binlerce personelim var bende enerji alan. o binlercesi evine ekmek götürüyor. Her birinin evinde 3-4 kişi var. Sen kim? Siz kim? Benim enerjimi almak kim! İlk gün yıkılırım, ikinci gün toparlarım. Bana hiçbir şey olmaz. Sevdiğim insanlar, yardım uzattıklarım benim arkamda. Yardım ettikleriniz size bunları yapar olmuş. Böyle bir dünya olmuş. İnanın bana kimseye güvenmeyin. Dimdik bir kadınım doğru yolu bilirim. Hak derim hukuk derim. Bu dünyayı da bilirim öbür dünyayı da bilirim. Sindiremezsiniz, özellikle benim ülkemi de ayaklar altına alamazsınız. Mis gibi ülkem var siz benim ülkemde yaşamayı hak etmiyorsunuz." ifadelerini kullanırken paylaşım sosyal medyada gündem oldu.