Demet Özdemir'in MutluluÄŸu YoÄŸun Ä°lgi Gördü! GülüÅŸün Seni Daha Büyülü Yapıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve boÅŸanma haberleriyle magazin gündeminden düÅŸmeyen ünlü oyuncu Demet Özdemir, kahkahalar attığı paylaşımıyla takipçilerin yoÄŸun ilgi görürken çok sayıda yorum aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve boÅŸanma haberleriyle magazin gündeminden düÅŸmeyen ünlü oyuncu Demet Özdemir, kahkahalar attığı paylaşımıyla takipçilerin yoÄŸun ilgi görürken çok sayıda yorum aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir, kahkahalar attığı paylaşımıyla takipçilerin yoÄŸun ilgi görürken çok sayıda yorum aldı. 

 

demet ozdemir in kahkalar attigi paylasim begeni topladi gulusun seni daha buyulu yapiyor

 

GülüÅŸün seni daha büyülü yapıyor!

 

Instagram sayfasından yaptığı mutluluk paylaşımda güzelliÄŸiyle büyüleyen ünlü oyuncu Demet Özdemir için takipçileri "Seni her gün mutlu görmek istiyorum!", "Seyirciyi izlerken ep10 VS Adım Farah'ın en iyi dizi olduÄŸunu bildiÄŸim zaman ", "Ä°nanılmaz derecede güzel ve mutlusun! BirçoÄŸu nedenini merak edecek ama sen kimseye söyleme", "Seni sevmek çok güzel bir duygu Demetim", "GülüÅŸün seni daha büyülü yapıyor, güzelsin" gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım beÄŸeni topladı. 



Etiketler: