Burcu Esmersoy'dan Olay Evlilik Açıklaması! Benden Ümidi Kestiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yaptığı evlilik açıklamasıyla olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yaptığı evlilik açıklamasıyla olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy, yaptığı açıklamada evlilik ile ilgili sorulan soruya verdiği yanıt ile olay oldu. Peki ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Benden ümidi kestiler!

 

Ünlü sunucu, “Sosyal medyadan evlilik teklifleri alıyor musunuz?” sorusu üzerine de şöyle dedi: “Eskidendi o. Benden umudu kestiler. Artık 50 yaşındayım. İki kere evlenmiş, boşanmış kadına sosyal medyadan böyle bir teklifle kimse gelmez diye düşünüyorum. Burcu Esmersoy, kardeşinin hamile olduğunu ve teyzelik heyecanı yaşadığını açıkladı. “Sizin anne olma hayaliniz var mı?” sorusuna da “Düşündüğüm zamanlar oldu. Şu an ise bilmiyorum. Teyze olmaya konsantreyim” yanıtını verdi.

 

burcu esmersoy dan olay evlilik aciklamasi