Birsu Demir Değişimiyle Ağızları Açık Bıraktı! Güzelliğiyle Büyüledi!

Alemin Kıralı dizisinde canlandırdığı Oben karakteri ile hafızalara kazınan Birsu Demir yıllar içerisindeki değişimi ile dudak uçuklattı. 60 bin takipçili sosyal medya hesabından yeni pozlarını paylaşan güzel oyuncu, son pozuyla Türkan Şoray’a benzetildi. İşte Alemin Kralı’nın Oben’i Birsu Demir’in son paylaşımları.

 

Birsu Demir, 2011 yılında yayınlana Alemin Kıralı dizisi ile adından söz ettirdi. 2013 yılına kadar yayınlanan dizide canlandırdığı Oben karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmuştu. Şafak Sezer, Oya Başar, Evrim Akın, Metin Yıldız, Zeynep Gülmez, Ececan Gümeci, Elvin Levinler gibi ünlü oyuncularla birlikte rol alan dizinin çocuk oyuncusu büyüdü.

 

birsu demir degisimiyle agizlari acik birakti

 

Oyunculuğa ilk adımını 2004 yılında yayınlanan Büyük Buluşma ile atılan genç oyuncu; Beşinci Boyut, Bir Demet Tiyatro, Karayılan ve Genco dizilerinde de rol aldı. Alemin Kıralı dizisinde canlandırdığı rol ile hafızalara kazınan Birsu Demir, sonrasında Şefkat Tepe, Otel Divane ve Son Çıkış yapımlarında da rol aldı. Dizide canlandırdığı erkeksi tavırlarla dikkat çeken Alemin Kıralı’nın Oben’i son haliyle dudak uçuklattı. Demir, 60,6 bin takipçili instgaram hesabı üzerinden beğeni toplayan pozlarını paylaşıyor.



Etiketler: