Akciğerleri Temizleyen 6 Gıda Nelerdir?

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber, Şifabul, yayınladığı videosunda akciğerleri temizleyen 6 gıda hakkında bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber, Şifabul, yayınladığı videosunda akciğerleri temizleyen 6 gıda hakkında bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Şifabul, yayınladığı videosunda akciğerleri temizleyen 6 gıda hakkında bilgiler verdi.

 

Sağlıklı bir beslenme ile pek çok farklı rahatsızlığı henüz daha oluşmadan giderebilirsiniz. Bazılarımız kilo vermek veya mevcut kilosunu korumak için doğru beslenmeye dikkat ediyor. Kimimiz kalp damar sağlığını korumak ve ilerleyen yaşlarda kalple  ilgili oluşabilecek sorunlara karşı önlem olarak doğru besleniyor.

 

Kimimiz ise bedensel ve zihinsel olarak güçlü kalmak için beslenmesine dikkat ediyor. İlginçtir ki solunum sistemimiz söz konusu olduğunda yediklerimizin önemini göz ardı ediyoruz. Akciğerler sağlık için son derece önemli bir organ olmasına rağmen beslenmenin solunum sistemi üzerindeki etkisi üzerine pek az bilimsel çalışma bulunmaktadır. Hava kirliliği ve tütün kullanımı gibi faktörlerin akciğerleri olumsuz etkilediğini biliyoruz. Bu konuda önlemler alabiliriz. Peki beslenmemizde nasıl gıdaları tercih edersek akciğer sağlığını koruruz?

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.