Bergüzar Korel Formunu Nasıl KoruduÄŸunu Anlattı! Detaylar Dikkat Çekti!

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel 8 ayda 20 kilo vererek eski fiziÄŸine kavuÅŸmuÅŸtu. Formunu korumak için diyetisyenle beslenmeye devam eden Korel 'bahar detoksu' yapıyor. Korel formunu nasıl koruduÄŸunu da takipçileriyle paylaÅŸtı.

 

2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile nikah masasına oturan Bergüzar Korel, 2010 yılında oÄŸlu Ali'yi, 2020 yılında Han'ı 2021'de de kızı Leyla'yı kucağına aldı. Üçüncü defa anne olmanın mutluluÄŸunu yaÅŸayan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, geçtiÄŸimiz günlerde yeni projesi için imaj deÄŸiÅŸtirmiÅŸti. Saçları sarıya boyatan güzel oyuncu 8 ayda 20 kilo vererek de eski formunu dönmüÅŸtü. Bir hayli zayıflayan Korel formunu korumak için diyetisyeniyle görüÅŸmeye devam ediyor. Åžu sıralar 'Bahar detoksu' yapan Korel formunu nasıl koruduÄŸuna dair detayları da paylaÅŸtı.

 

berguzar korel formunu nasil korudugunu anlatti detaylar dikkat cekti

 

ZERDEÇAL VE KARABÄ°BER DETAYI

 

berguzar korel formunu nasil korudugunu anlatti detaylar dikkat cekti

 

Ä°lk öÄŸününü paylaÅŸan Bergüzar Korel yumurtaya karabiber ve zerdeçal koyarak dikkat çekti. Korel detoks sırasında akÅŸam yemek yemediÄŸi için (yemek yerine 1 orta boy muz, 12 adet çilek, 2 dilim beyaz peynir ve1 avuç yer fıstığı yiyor) zorlandığını da itiraf etti. Korel ÅŸu sıralar yememek için suyla kendini oyaladığını da söyledi.