Zuhal Topal'dan Olay Ödül Göndermesi! En İyi Antin Kuntin Ödülü!

TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı yeni bir haftaya yeni yarışmacılarla başlarken, 19 Aralık 2022 tarihinde yayınlanan bölümde Zuhal Topal'ın yaptığı ödül göndermesi sosyal medyada gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı yeni bir haftaya yeni yarışmacılarla başlarken, 19 Aralık 2022 tarihinde yayınlanan bölümde Zuhal Topal'ın yaptığı ödül göndermesi sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı yeni bir haftaya yeni yarışmacılarla başlarken, 19 Aralık 2022 tarihinde yayınlanan bölümde Zuhal Topal'ın yaptığı ödül göndermesi sosyal medyada gündem oldu. 

 

zuhal topal la yemekteyiz programinda olay odul gondermesi

 

En iyi antin kuntin ödülü!

 

Zuhal Topal yayınlanan bölümde yaptığı ödül göndermesinde "Efendim dün akşam düzenlenen antin kuntin ödül töreninde ben de gündüz kuşağının kraliçesi seçildim ve ödülümü aldım. Çok teşekkür ediyorum. Bu antin kuntin ödüllerinde ödül almanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Efendim çok teşekkür ediyoruz layık görenlere. " ifadelerini kullanırken, Gürbüz'ün "İlk 100'e bile giremeyen programların ödül almasına ne diyorsunuz Zuhal Hanım" şeklindeki sorusuna "Bak ne diyorum! haahhhah diyorum. Efendim Gürbüz'cüm sana da yılın gıcığı ödülünü verdiler" şeklindeki ifadeleriyle göndermede bulundu. Sosyal medyada Zuhal Topal'ın bu sözlerinin Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Gündüz Kuşağı En İyi Kadın Sunucu seçilen Müge Anlı'ya söylediği düşünülürken, gündem oldu.