Zeynep Bastık Yılbaşı Gecesi Kendiyle Yarıştı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Zeynep Bastık, yılbaşı gecesi yayınladığı videolarla trendlerde kendisiyle yarıştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Zeynep Bastık, yılbaşı gecesi yayınladığı videolarla trendlerde kendisiyle yarıştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Zeynep Bastık, yılbaşı gecesi yayınladığı videolarla trendlerde kendisiyle yarıştı.

 

zeynep bastik dijitalde yilbasi gecesine damga vurdu

 

Trendlerde kendisiyle yarıştı! 

 

31 Aralık gecesi yayınlanan ve Youtube özel hazırlanan 3 ayrı video ile trendlere giren Zeynep Bastık, dijitalde yılbaşı gecesinin en çok izlenen ismi oldu. Bastık, 2 ayrı video ile dijitalde kendisiyle yarıştı. Türkiye müzik sahnelerinin sevilen isimleri, 31 Aralık akşamı Zeynep Bastık’ın YouTube kanalında yayınlanan yılbaşı özel programında da bir araya geldi. Her biri kendi tarzında ikonikleşmiş isimler Sertab Erener, Edis ve Oğuzhan Koç, yeni yıla sayılı saatler yayınlanan yılbaşı özel programında izleyicilerin karşısına çıktı. Sertab Erener, Oğuzhan Koç ve Edis’in konuk olduğu programın tamamı ve Sertab Erener’le seslendirdiği 2 ayrı video ile dijitalde kendisi ile yarıştı.



Etiketler: