Yusuf Güney'den Dikkat Çeken Açıklama! Yemek Yapmaya Ağırlık Vereceğim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Yusuf Güney, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken yaptığı açıklamada sosyal medyada yemek paylaşımlarına ağırlık vereceğini söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Yusuf Güney, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken yaptığı açıklamada sosyal medyada yemek paylaşımlarına ağırlık vereceğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Yusuf Güney, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken yaptığı açıklamada sosyal medyada yemek paylaşımlarına ağırlık vereceğini söyledi. 

 

Yemek yapmaya ağırlık vereceğim!

 

Sabah gazetesinin haberine göre; Yusuf Güney, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. 4 ay evvel İngiltere'den getirttiği arabasını yıkamaya götüren şarkıcı, "Konserler devam ediyor, bir yandan da sosyal medyada yemek yapıyorum. Takipçim çok, ben de yemek yapmayı çok seviyorum, daha da ağırlık vereceğim" dedi. Şarkıcı muhabirlerin "Tatile çıkacak mısınız?" sorusuna "Hem tatil hem işte sayılırım" diye yanıt verdi.



Etiketler: