Lindsay Lohan Evlendiğini Duyurdu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Lindsay Lohan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda evlendiğini açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Lindsay Lohan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda evlendiğini açıkladı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Lindsay Lohan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda evlendiğini açıkladı. 

 

Lindsay Lohan, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Bader Shammas ile dünyaevine girdiğini açıkladı. Instagram'dan birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan Amerikalı oyuncu, "Ben dünyanın en şanslı kadınıyım" dedi. 2000'lerin ilk yarısında sürdürdüğü hareketli hayat tarzı ve yarattığı skandallarla gündemden düşmeyen Lindsay Lohan, geçtiğimiz yıl sevgilisi Bader Shammas ile nişanlandığını açıklamıştı. Özel hayatını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden Lohan, Shammas ile evlendiğini duyurdu. Oyuncu, müjdeli haberi doğum gününde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla açıkladı.

 

lindsay lohan evlendigini duyurdu

 

 "BEN DÜNYANIN EN ŞANSLI KADINIYIM"

 

Eşiyle birlikte verdikleri pozları Instagram'dan paylaşan Lindsay Lohan, "Ben dünyanın en şanslı kadınıyım. Hayatıma girmenle mutluluğu ve zarafeti aynı anda buldum. Benim kocam olduğun için şaşkınım. Hayatım ve her şeyim. Her kadın her gün böyle hissetmeli." dedi.



Etiketler: