Yoshi Enomoto'dan Japonya'nın Dünya Kupası'ndaki Başarısı İle İlgili Dikkat Çeken Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Yoshi Enomoto, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Japonya'nın Dünya Kupası'nda grubundan Almanya ve İspanya'yı yenerek lider olarak çıkmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Yoshi Enomoto, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Japonya'nın Dünya Kupası'nda grubundan Almanya ve İspanya'yı yenerek lider olarak çıkmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Yoshi Enomoto, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Japonya'nın Dünya Kupası'nda grubundan Almanya ve İspanya'yı yenerek lider olarak çıkmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Japonya kazandı arkadaşlar!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "JAPONYA KAZANDI ARKADAŞLAR!!! İnanılmaz ya. Hem Almanya'yı hem de İspanya'yı yenerek grup birincisi olduk. Arigato Samurai Blue. Çok gurur duyuyorum." ifadelerini kullanan Enomoto sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım; 

 

yoshi enomoto dan japonya nin dunya kupasi ndaki basarisi ile ilgili dikkat ceken paylasim