Yılmaz Morgül'den Şoke Eden Bülent Ersoy İddiası! 'Sizin Kıskançlığınız Yüzünden Devran Çağlar Öldü!'

TV8'de yayınlanan Aramızda Kalmasın programının konuğu Yılmaz Morgül canlı yayına katılırken, Bülent Ersoy'un Zeki Müren ile ilgili iddialarına şoke eden cevaplar verdi. 

 

TV8'de yayınlanan Aramızda Kalmasın programının konuğu Yılmaz Morgül canlı yayına katılırken, Bülent Ersoy'un Zeki Müren ile ilgili iddialarına şoke eden cevaplar verdi. 

 

Yılmaz Morgül programda Bülent Ersoy ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

 

yilmaz morgul den soke eden bulent ersoy sozleri sizin kiskancliginiz yuzunden devran caglar oldu

 

'Devran Çağlar sizin kıskançlığınız yüzünden öldü!'

 

"Zeki Müren sizi kıskandığı için ölmüş diyorsunuz. Ölmüş bir insanın arkasından konuşuyorsunuz. Siz Türkiye'nin en kıskanç sanatçısısınız. Ben size bişiy diyim mi? Devran Çağlar sizin kıskançlığınız yüzünden öldü. Devran Çağlar'ın şarkılarını, sanatını her yerden siz engellediniz. Devran Çağlar sizin kıskançlığınız yüzünden öldü.

 

"Siz kibrin en büyük temsilcisisiniz!' 

 

"Kutsal kitabımımızda ne yazıyor? 'Kibir' en büyük günah sakın kibre kapılmayın! diyor. Sizin kibriniz Türkiye'de en büyük kibir. Siz kibrin Türkiye'deki en büyük temsilcisisiniz. Size 'Diva' lakabını kim verdi? Kendi kendinize verdiniz bu lakabı. Türk musikisinde var mı 'Diva'? Yok. Ama olsa kim olur Müzeyyen Senar olurdu, Safiye Ayla olurdu, Emel Sayın olurdu, Muazzez Abacı olurdu ama siz olamazsınız. Diva bana göre bir tanedir Türkiye'de o da opera sanatçımız Leyla Gencer'dir." ifadelerini kullandı. 

 

'Siz Müzeyyen Senar taklidisiniz'

 

Yılmaz Morgül sözlerine devam ederken "Bana göre yaşayan efsaneler Mustafa Keser'dir, Muazzez Abacı'dır.. Bunlar sizi nota diye döverler. Siz bana göre bir Müzeyyen Senar taklidisiniz. Siz konuşmalarınızla benim için bitmiş birisiniz. Siz kendi kendinizi bitirdiniz." ifadelerini kullandı.