Sıla Türkoğlu Doğukan Güngör İle Aşk Yaşadığı İddialarına Sert Yanıt Verdi!

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti adlı dizide 'Doğa' karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu, aynı dizide rol aldığı Doğukan Güngör ile hakkında çıkan 'aşk' dedikodularına tepkisiz kalmadı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından ortaya atılan haberlere yanıt verdi.

 

Bir dönem birlikte oldukları iddia edilen Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör ilişkisi kısa sürmüştü. İkilinin arasının gergin olduğu hatta sette 'öpüşme' krizi çıktığı söylenmişti. Sıla Türkoğlu ile birlikte aynı dizide yer alan ve Nilay karakterini canlandıran Nilay Civelek, Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün, Cannes Film Festivali’nde barıştığını duyurmuştu. Türkoğlu ile Güngör, geçtiğimiz akşam bir konserde görüntülendi.

 

"DOĞUKAN İLE DAHA YAKINIM" 

 

Feyza Civelek, katıldığı bir programda ikilinin barıştığını söylerken, Sıla Türkoğlu'nu da sevdiğini fakat Doğukan Güngör ile daha yakın arkadaş olduğunu belirtmişti. Aynı diziye 'Giray' karakteriyle yeni dahil olan Kaan Taşaner ise, Feyza Civelek'in açıklamaları hakkında: 'Elbette onun karakteri nedeniyle çok açık olmalıyız, Feyza gibi biri. Sette olup bitenler hakkında her zaman bomba etkisi yapıyor' dedi. Cannes Festivali'nde barışan ikili, geçtiğimiz akşam Mert Demir konserinde görüntülendi. Genç oyuncuların samimi halleri, sosyal medyada 'Aşk yeniden mi?', 'Barıştılar mı?' sorularını gündeme getirdi.

 

sila turkoglu dogukan gungor ile ask yasadigi iddialarina sert yanit verdi

 

"HABERLER DOĞRU DEĞİL" 

 

Türkoğlu, hakkında çıkan aşk dedikodularına sosyal medya hesabından şu ifadelerle yanıt verdi: 'Dün akşam ekip arkadaşımla bir etkinlik sonrası bazı magazin sayfalarında ben ve rol arkadaşım hakkında asılsız haberler gördüm. Aramızda set arkadaşlığı dışında bir ilişki yok, haberler doğru değil. Beni bu tür olaylardan çıkarırsanız sevinirim.'