Yıldız Tilbe'den Emeklilik Açıklaması! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, önceki gün objektiflere yansırken emeklilik ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, önceki gün objektiflere yansırken emeklilik ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, önceki gün objektiflere yansırken emeklilik ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Sanatçı canı isterse emeklilik vardır, istemezse yoktur!

 

Geçtiğimiz hafta Çeşme’de tatilde olan Yıldız Tilbe, önceki gün İstanbul’a döndü. Nişantaşı’nda görüntülenen Yıldız Tilbe emeklilik açıklaması yaptı. Kozmetik ürünleri satan bir mağazadan alışveriş yapan şarkıcı Yıldız Tilbe, Zerrin Özer'in müzik kariyerini noktalamasını değerlendirip "Öyle canı istemiş, isterse geri döner. Benim emekli olmama daha var" diye konuştu. Yazı çalışarak geçirdiğini ve tatile pek fırsat bulamamaktan dert yanan Tilbe "Tatil bu sene görünmüyor belki yaz sonu olabilir. Tatil beldelerine işe gittiğimizde öyle otelden denize bakıyoruz, fırsat olmuyor. Denizi sadece uzaktan görüyoruz" dedi. Tilbe ayrıca geçtiğimiz hafta Zerrin Özer'in müzik kariyerini noktaladığını açıklamasını "Öyle istemiş canı, isterse geri döner, kapı açık her zaman. Sanatçı canı isterse emeklilik vardır, istemezse yoktur, ya da şartlara bağlıdır. İnsanın gücü yettiğince sahnede olabilir bu hayatta pek çok şeyde de böyledir" diye değerlendirirken, "Siz emekli olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "Benim emekli olmama daha var" cevabını verdi.



Etiketler: