Burak Özçivit Bodrum'da Şantiye Gezerken Görüntülendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burak Özçivit, önceki gün Bodrum'da şantiye gezerken objektiflere yansıdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burak Özçivit, önceki gün Bodrum'da şantiye gezerken objektiflere yansıdı. Son dönemde ikinci kez baba olmaya hazırlanmasıyla gündemde olan ünlü oyuncu Burak Özçivit, önceki gün Bodrum'da şantiye gezerken objektiflere yansıdı.

 

3 villa onun olacak!

 

Hürriyet gazetesinden Kamil Sümer’in haberine göre; İkinci kez baba olmaya hazırlanan Burak Özçivit, önceki gün Bodrum’da objektiflere yansıdı. İkinci bebeklerine hamile olan eşi Fahriye Evcen’e doğum hediyesi ev alacağını açıklayan ünlü oyuncu bir inşaat şantiyesini gezerken görüntülendi. İddiaya göre Özçivit, Gümüşlük’teki kendi evinin üstünde bulunan araziyi satın aldı ve villa karşılığı bir müteahhitle anlaştı. Yapılan anlaşmaya göre toplam 6 villadan oluşan projeden 3 villa ünlü oyuncunun olacak.