Yiğit Öcal'dan Dikkat Çeken Adem Kılıçcı Yorumu! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Adem Kılıçcı ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Adem Kılıçcı ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Adem Kılıçcı ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Adem finalde olmalı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Adem Kılıçcı ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Adem benim icin ayrı bir yer taşıyor. Final de kesin olmayı hakediyor. Adam gibi adam. Net. Müthiş beyefendi ve klas adam. Oradaki en örnek yarışmacı net." ifadelerini kullanan Öcal sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

yigit ocal dan olay adem kilicci yorumu