Yarım Kalan AÅŸklar Dairesi Setinde Koronavirüs Åžoku!

Star TV'de yayınlanan Söz dizisinin yapımcısı Tims&B'nin BluTV için hazırladığı baÅŸrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz'in yer aldığı "Yarım Kalan AÅŸklar Dairesi" setinde koronavirüs ÅŸoku yaÅŸanıyor. 

 

Star TV'de yayınlanan Söz dizisinin yapımcısı Tims&B'nin BluTV için hazırladığı baÅŸrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz'in yer aldığı "Yarım Kalan AÅŸklar Dairesi" setinde koronavirüs ÅŸoku yaÅŸanıyor. Son dönemde yaptıkları projelerle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü yapım ÅŸirketi Tims&B'nin BluTV için hazırladığı baÅŸrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz'in yer aldığı "Yarım Kalan AÅŸklar Dairesi" setinde koronavirüs ÅŸoku yaÅŸanıyor. 

 

Tims&B'nin blutv için çektiÄŸi "Yarım Kalan AÅŸklar Dairesi" setinde korona paniÄŸi yaÅŸanıyor. Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'in baÅŸrollerini oynadığı dizi setinin makyözü Corona’ya yakalandı. TV100'ün haberine göre; testi pozitif çıkan makyöz hemen tedavi altına alındı. Makyözün asistanlarının test sonucu ise negatif çıktı. Geçen salı yaÅŸanan durum Sinema ve Televizyon Sendikası'na dün iletildi. Konuyla ilgili inceleme baÅŸlatıldı. Sette yapılan testlerin ardından yeni makyöz ekibiyle çekimlere devam edilmesine karar verildi. Burak Deniz daha önce yaptığı açıklamada sette Coronavirüs’e karşı sıkı tedbirler alındığını söylemiÅŸti. Deniz açıklamasında "Önlemler çok iyi alındı. Sürekli test yapılıyor. Bir ambulans sette hazır bekliyor. O yüzden rahatız. Herkes gibi bu virüsten kaçabildiÄŸimiz kadar kaçıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.