Ebru Şahin İle Cedi Osman Aşk Mı Yaşıyor?

Geçtiğimiz günlerde adı şarkıcı Oğuzhan Koç ile anılan ünlü oyuncu Ebru Şahin'in gönlünü NBA'de ülkemizi başarıyla temsil eden basketbolcu Cedi Osman'a kaptırdığı söyleniyor. 

 

Geçtiğimiz günlerde adı şarkıcı Oğuzhan Koç ile anılan ünlü oyuncu Ebru Şahin'in gönlünü NBA'de ülkemizi başarıyla temsil eden basketbolcu Cedi Osman'a kaptırdığı söyleniyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Hercai dizisinin yıldızlarından ünlü oyuncu Ebru Şahin'in gönlünü NBA'de ülkemizi başarıyla temsil eden basketbolcu Cedi Osman'a kaptırdığı söyleniyor. 

 

Güzel oyuncu Ebru Şahin gönlünü NBA’deki gururumuz milli basketbolcu Cedi Osman’a kaptırdı.NBA’da Cleveland Cavaliers takımında forma giyen başarılı basketbolcu Cedi Osman ve son dönemin gözde dizilerinden Hercai’nin başrol oyuncusu Ebru Şahin arkadaşları aracılığıyla tanıştığı ve yeni bir aşka yelken açtığı söyleniyor. Ebru Şahin’in Alaçatı tatilini Cedi Osman için bir hafta daha uzattığı ve ikilinin görüntü vermemek için köşe bucak kaçtığı iddialar arasında… Birbirini sosyal medyada da takibe alan ikili geçtiğimiz gün Ezgi Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın mekanında dört saat süren bir akşam yemeği yedi.