Yargı Tahsin Ararat Mor Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Yargı Tahsin Ararat Mor kimdir? Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Tahsin karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ararat Mor'un özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Peki Ararat Mor kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yargı Tahsin Ararat Mor kimdir? Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Tahsin karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ararat Mor'un özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Peki Ararat Mor kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yargi tahsin ararat mor kimdir nerelidir evli mi

 

Yargı Tahsin Ararat Mor kimdir?

 

Ararat Mor kimdir? Usta oyuncu Ararat Mor bugüne kadar, Takva, Bahtı Kara, Kollama, Elde Var Hayat, Sevgi Bağlayınca, Krallar Kulübü, Çırağan Baskını, Urfalıyam Ezelden ve Abluka gibi sinema ve dizilerde rol almıştır. Meyhanede ve Nerede Kalmıştık? isimli tiyatro oyunlarında sahne almıştır. 2018 yılında ise Derin Kaos isimli sinema filminde Faruk Vardar karakterini canlandırmıştır. 1966 yılında dünyaya gelen Ararat Mor aslen İstanbul doğumlu, burcu ise Yay’dır.