Ünlü Oyuncu Bahadır Ünlü Eşinin Kafesindeki Müşteriye Bıçakla Saldırdı!

Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi, Çukur gibi yapımlarda gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bahadır Ünlü, eşinin kafesinde müşteriye bıçakla saldırırken, paylaştığı video ile gözaltına alındı. 

 

Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi, Çukur gibi yapımlarda gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bahadır Ünlü, eşinin kafesinde müşteriye bıçakla saldırırken, paylaştığı video ile gözaltına alındı. Son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bahadır Ünlü, eşinin kafesinde müşteriye bıçakla saldırırken, paylaştığı video ile gözaltına alındı.

 

Arka Sokaklar, Muhteşem Yüzyıl ve Kurtlar Vadisi gibi dizilerde oynadığı rollerle tanınan Bahadır Ünlü, Beyoğlu'nda eşinin işlettiği kafede müşterilere bıçakla saldırdı. Eşiyle tartışan müşterilerin üzerine yürüyen Ünlü, bıçağın sapını defalarca müşterinin kafasına vurdu. Yaşananların ardından müşteri şikayetçi olmazken, sosyal medya hesabından tüm olayı anlatan Bahadır Ünlü gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Ünlü'nün serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

Oyuncu Bahadır Ünlü, İstanbul Beyoğlu'nda eşinin işlettiği kafede bir olaya karıştı. 20 Ocak günü meydana gelen olay, iddialara göre kafeye gelen müşteriler ile eşi arasında çıkan tartışmanın ardından yaşandı. Bahadır Ünlü, eline bir bıçak alarak eşiyle tartışan müşterilerin üzerine doğru yürüdü ve bununla da yetinmeyerek bıçağın sapıyla müşterisinin kafasına defalarca vurdu.

 

bahadir unlu bicakla saldirdi gozaltina alindi

 

Müşteri şikayetçi olmadı! Paylaştığı video ile gözaltına alındı!

 

Yaşanan bu olayın ardından müşterinin şikayetçi olmazken Bahadır Ünlü'nün yaşananları kendi sosyal medya hesabında paylaştı. Olayın videosunun paylaşılmasının ardından emniyet güçleri harekete geçerek oyuncuyu gözaltına aldı. Ünlü'nün emniyetteki işlemlerinin yapılmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

 

bahadir unlu bicakla saldirdi gozaltina alindi

 

Öte yandan geçtiğimiz yıl yaşanan olayda Bahadır Ünlü, eşinin işlettiği kafedeki yemeği beğenmeyen bir müşteriyi sosyal medya hesabından tehdit etmişti. "Dükkan benim karımın dükkanıdır. Orası benim namusum. Senin başına öyle bela getiririm ki" diyen Ünlü hakkında dava açılmıştı. Oyunculuk kariyerine 2003 yılında Akvariom adlı İran-Türk ortak yapım bir filminde rol alarak başlayan Bahadır Ünlü, Kurtlar Vadisi, Muhteşem Yüzyıl, Şefkat Tepe, 20 Dakika, Bizim Okul, Çukur ve Ramo gibi dizilerde oynadığı ufak rollerle tanınıyor.