Ebru Şahin Cedi Osman İle Ne Zaman Evleneceksiniz Sorusuna Cevap Verdi!

Ebru Şahin Cedi Osman ile evlenecek mi? ATV'de yayınlanan Destan dizisinde canlandırdığı Akkız karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin, geçtiğimiz gece Yargı dizisinin Eren'i Uğur Aslan'ın sahne aldığı mekana gelirken, çıkışta basın mensuplarının evlilik sorularını yanıtladı. Peki Ebru Şahin Cedi Osman ile ne zaman evlenecek? Cevaplar haberimizde..

 

Ebru Şahin Cedi Osman ile evlenecek mi? ATV'de yayınlanan Destan dizisinde canlandırdığı Akkız karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin, geçtiğimiz gece Yargı dizisinin Eren'i Uğur Aslan'ın sahne aldığı mekana gelirken, çıkışta basın mensuplarının evlilik sorularını yanıtladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ebru Şahin, geçtiğimiz gece Yargı dizisinin Eren'i Uğur Aslan'ın sahne aldığı mekana gelirken, çıkışta basın mensuplarının evlilik sorularını yanıtladı. Peki Ebru Şahin Cedi Osman ile ne zaman evlenecek? Cevaplar haberimizde..

 

ebru sahin cedi osman ile evlilik sorularina yanit verdi

 

Henüz plan yapmadık!

 

Destan dizisinde Akkız karakterine hayat veren Ebru Şahin, dün akşam 'Bir Arabesk Müzikali Afara'yı izlemeye geldi. Milli basketbolcu Cedi Osman ile aşk yaşayan Şahin, evlilik sorusuna, "Henüz evlilik planı yapmadık" dedi. Ünlü oyuncu Uğur Aslan'ın sahne aldığı mekana ünlüler akın etti. Aslan'ın gösterisini seyretmeye gelenler arasında Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin de vardı. Sevgilisi Cedi Osman'dan evlilik teklifi alan Şahin gelen sorulara bomba yanıtlar verdi.

 

Basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile mutlu bir beraberliği olan Ebru Şahin, katıldığı davette evlilik sorularını yanıtladı. Şahin, "Henüz evlilik planı yapmadık" diyerek şaşırttı. Şahin, "14 Şubat Sevgililer Günü'nde ne yapacaksınız?" sorusuna ise, "Sevgilim basketbol maçları nedeniyle ABD'de bulunuyor. O yüzden bu konuda da bir planımız yok" yanıtını verdi.