Umut Evirgen'in Hamlesine Alina Boz'dan Jet Yanıt! İşte Detaylar!

Sosyal medyada aşk hayatıyla gündemde olmaya devam eden ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen, sevgilisi Serenay Sarıkaya'dan ayrıldıktan sonra Alina Boz'u Instagram'dan takip etmeye başlarken, yaptığı yorumlara Alina Boz'da gelen yanıt sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada aşk hayatıyla gündemde olmaya devam eden ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen, sevgilisi Serenay Sarıkaya'dan ayrıldıktan sonra Alina Boz'u Instagram'dan takip etmeye başlarken, yaptığı yorumlara Alina Boz'da gelen yanıt sosyal medyada gündem oldu. Daha önce Tuba Büyüküstün, Serenay Sarıkaya, Melisa Şenolsun gibi isimlerle aşk yaşayarak magazin gündeminde yer bulan ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen, uzun zamandır Mithat Can Özer ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Alina Boz'u Instagram'da takibe alırken, sosyal medyada yaptığı yorumlar sonunda Boz'dan gelen yanıt ile şoke oldu. 

 

Hemen takibi bıraktı!

 

Adı çapkına çıkan Evirgen, Alina Boz'a sosyal medyadan yorum üzerine yorum yaptı. Güzel oyuncuyu yeni projesi için tebrik eden Umut Evirgen'in bu hamlesi, sosyal medyada "Umut'un yeni gözdesi Alina mı?" yorumları yapıldı. Bu yorumlar Alina Boz'u rahatsız etti. Uzun süredir Mithat Can Özer ile aşk yaşayan Alina Boz, hemen kısa süre önce takibe aldığı Evirgen'i takip etmeyi bıraktı. Evirgen'i takip etmeyi bırakan Boz, yanlış anlaşılmaların önüne geçti.