Türkiye İddiaların Odağındaki Fenomenleri İzliyor! Takipçi Sayıları Arttı!

Sosyal medyada haklarında çeşitli iddialarla incelemeye alınan Şulemsi, Özlem Öz, Tayyar Öz, Eylül Öztürk, Nihal Candan, Bahar Candan, gibi sosyal medya fenomenlerinin takipçi sayılarında ve izlenme oranlarında ciddi artışlar oldu. 

 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Kara para aklama ve çeşitli suçlamalarla gündeme gelen sosyal medya fenomenlerinin takipçi sayısı gün geçtikçe artıyor. ‘Influencer’ olma hayalini süsleyen yaklaşık 600 sosyal medya fenomeni inceleme altına alındı. ‘Kara para aklama’, ‘vergi kaçırma’ ve ‘suç örgütü kurmak’ suçlamalarıyla tutuklanan Engin-Dilan Polat çiftinden sonra sosyal medya fenomenleri gündemden düşmüyor.

 

Lüks yaşantılarıyla sık sık haber olan ve birçok kişinin, ‘Influencer’ olma hayalini süsleyen yaklaşık 600 sosyal medya fenomeni inceleme altına alındı. Son olarak tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden sonra birçok isim, eski lüks yaşantılı videolarını ve fotoğraflarını silerek, pazara gittiği ve köy hayatı yaşadığı anları yayınlayıp, gündemden uzak durmaya çalışıyor.

 

1 MİLYONA YAKIN ARTTI!

 

Sosyal medya fenomenlerinin kara para aklama iddialarından sonra takipçi sayılarının da arttığı görüldü. Dilan Polat’ın, hakkında çıkan iddialar sonrası takipçi sayısı neredeyse 1 milyona yakın artmış ve 7 milyona yaklaşmıştı. O dönem kara para aklama iddialarıyla sık sık haberlere konu olan Polat, tepkiler sonrası Instagram adresini kapattı.

 

20 BİN ARTTI!

 

Nihal Candan’ın, gözaltına alınıp tutuklandığı dönemde takipçi sayısı yaklaşık 20 bin arttı. 540 bin kişi tarafından takip edilen Bahar Candan’ın ise tutuklanmasından sonra takipçi sayısı fazla artış göstermedi.

 

İZLENME SAYISI ARTTI

 

Uzun zamandır Amerika’da yaşayan sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk’ün de onlarca ev alması gündem olmuştu. İddiaları sosyal medya hesabından yalanlayan Eylül Öztürk’ün 3 milyon 600 bin takipçi sayısında bir değişiklik olmadığı görüldü. Öztürk, iddialarla ilgili açıklama yaparken, izlenme sayısının ise ciddi oranda arttığını söylemişti.

 

300 BİN ARTTI!

 

Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti de son günlerde lüks yaşantısını bir kenara bırakıp, pazar alışverişi ve köy hayatını paylaşarak dikkat çekmişti. Özlem Öz’ün takipçi sayısı ise neredeyse 300 bin artarak, 2 milyon 500 bine ulaştı.

 

100 BİN ARTTI!

 

“Şulemsi” takma adıyla tanınan Şule Kaya Türk ve eşi Yasin Türk hakkında birçok iddia gündeme gelince, takipçi sayıları da artış gösterdi. Şule Kaya Türk’ün 1 milyon olan takipçi sayısı 1 milyon 100 bine yükseldi.