Tuğba Ekinci Eşinden Boşanan Eski Sevgilisi İbrahim Çelikkol'a Yüklendi! Adam Olamadın Gitti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, dün gerçekleşen duruşma ile eşi Mihre Mutlu'dan boşanırken, Çelikkol'un eski sevgilisi ünlü şarkıcı Tuba Ekinci Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İbrahim Çelikkol için çok sert ifadeler kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, dün gerçekleşen duruşma ile eşi Mihre Mutlu'dan boşanırken, Çelikkol'un eski sevgilisi ünlü şarkıcı Tuba Ekinci Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İbrahim Çelikkol için çok sert ifadeler kaleme aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, dün gerçekleşen duruşma ile eşi Mihre Mutlu'dan boşanırken, Çelikkol'un eski sevgilisi ünlü şarkıcı Tuba Ekinci Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İbrahim Çelikkol için çok sert ifadeler kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, dün gerçekleşen duruşma ile eşi Mihre Mutlu'dan boşanırken, Çelikkol'un eski sevgilisi ünlü şarkıcı Tuba Ekinci Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İbrahim Çelikkol için çok sert ifadeler kaleme aldı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İbrahim Çelikkol için "Köfte böyle temiz yüzlü hanım kız nikahtan çıkartılır mı? İki yaşında beben de var. Doymadın mı piyasadaki fırıldaklara adam olmadın gitti. Başında kim verdi bu güzelim kızı sana o daha da enteresan. Kız verilecek en son insan. Baba imajı çizebilmek için hareketler şan babası..." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

tugba ekinci den ibrahim celikkol a sert sozler adam olamadin gitti