Tuana Yılmaz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Tuana Yılmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Tuana Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Tuana Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Tuana Yılmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Tuana Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Tuana Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Tuana Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

tuana yilmaz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Tuana Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Tuana Yılmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Tuana Yılmaz 22 Haziran tarihinde dünyaya gelmiştir. Yengeç burcu olan sosyal medya fenomeni Twitch platformunda yaptığı yayınlarla yoğun ilgi görmektedir. Ünlü oyuncu Burak Yörük ile aşk yaşamaktadır. Seyahat etmeyi çok seven sosyal medya fenomeni Norveç, İsveç, Fransa, İtalya gibi ülkelere gitmiştir. Kaykay yapmayı, ATV kullanmayı şarkı söylemeyi çok sevmektedir. Oyun oynamaya bayılmaktadır ve bu konuda yoğun övgü almaktadır. Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi ve Politecnico di Milano'da tamamlamıştır. Ürün tasarımcısı olarak çalışmaktadır. Güzelliği ile yoğun övgü alan Yılmaz, sosyal medyada takipçileri tarafından Margot Robbie'ye benzetilmektedir. Oyun oynamayı çok seven Yılmaz, Twitch yayınlarıyla dikkat çekmektedir. Instagram'da 65.1K takipçisi bulunan Yılmaz sosyal medyada başarısını her geçen gün arttırmaktadır.