Burak Yörük'ün Sevgilisi Tuana Yılmaz Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Burak Yörük'ün sevgilisi Tuana Yılmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Burak Yörük'ün sevgilisi Tuana Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Tuana Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Burak Yörük'ün sevgilisi Tuana Yılmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Burak Yörük'ün sevgilisi Tuana Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaan ünlü oyuncu Burak Yörük'ün sevgilisi Tuana Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Tuana Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

burak yoruk un sevgilisi tuana yilmaz kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Tuana Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Tuana Yılmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan Tuana Yılmaz ürün tasarımcısıdır ve ünlü oyuncu Burak Yörük ile yaÅŸadığı aÅŸk ile gündemdedir. EÄŸitimini Ä°sanbul Teknik Üniversitesi ve Politecnico di Milano'da tamamlayan Yılmaz kaykay yapmayı ve ATV kullanmayı çok sevmektedir. Sosyal medyada hayvansever kiÅŸiliÄŸi ile yoÄŸun övgü alan Yılmaz, bir köpek sahibidir. 22 Haziran tarihinde dünyaya gelen Yılmaz, seyahat etmeyi sevmektedir ve birçok ülkeye seyahat etmiÅŸtir. GüzelliÄŸi ile yoÄŸun övgü alan Yılmaz, sosyal medyada takipçileri tarafından Margot Robbie'ye benzetilmektedir. Oyun oynamayı çok seven Yılmaz, Twitch yayınlarıyla dikkat çekmektedir. Instagram'da 65.1K takipçisi bulunan Yılmaz sosyal medyada baÅŸarısını her geçen gün arttırmaktadır.